Intresseanmälan

Gurra Krantz Kappseglare på världsnivå & inspiratör

Om motivation, kamratskap, målbilder, förberedelser och noggrannhet, ledarskap och gruppdynamik

Oceanseglaren Gunnar ”Gurra” Krantz har stor erfarenhet av kommersiella kappseglingar jorden runt. Det har också gett honom erfarenhet i att leda team under tuffa förhållanden, både vad gäller väder och mänskliga relationer. Gurras föreläsningar handlar om motivation, kamratskap, målbilder, förberedelser och noggrannhet, ledarskap och gruppdynamik.

Vill du veta mer om Gurra och hans föreläsningar, kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

En världsomsegling är en extrem situation. Många av deltagarna är stora individualister med olika nationalitet och kulturell bakgrund.Gurra Krantz har under åren fått stor kunskap om vad som är viktigt för att kunna arbeta ihop som team och nå bra resultat.

Gurra talar bland annat om vikten av klart definierade och tydliga mål för att få hela gruppen att dra åt samma håll. Segling och företagande har många likheter: I båda fallen arbetar man långsiktigt med en grupp medarbetare där alla har ett individuellt ansvar. Det är inte bara vädret, eller i företagets fall marknaden, som avgör segerchanserna. Den enskilda individens ansvar för sin egen och gruppens utveckling är minst lika avgörande.

Kunskap, management och lite ”jäklar anamma” är framgångsfaktorer för både segling och företagande.

Gurra Krantz föreläsningar är lättsamma och underhållande, samtidigt som de bygger på många års erfarenhet av ledarskap. Han anpassar sina föreläsningar så att den passar just din publik.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium