Intresseanmälan

Vad händer med våra arbetssätt post-covid

Hållbara, smarta & hybrida arbetssätt och kontor

Enligt Microsoft jobbar 47 min mer i snitt per dag när vi arbetar hemifrån,  och mötesfrekvensen har ökat med 10%. De flesta har upplevt utmaningar med att leda, samarbeta och mötas digitalt. Varken en pandemi eller en digitalisering kan förändra miljontals år av evolution. Vi är fysiska och sociala varelser som utvecklas tillsammans bäst i det fysiska rummet.

Under denna föreläsning väcks tankar kring när och var det fungerar att kommunicera om vad. Vad är egentligen fördelarna och styrkorna med att ses fysiskt?

Desto mer digitala vi blir, desto viktigare blir våra relationer. Vilket innebär att våra fysiska möten blir ännu viktigare än tidigare.

Vi människor behöver känna en trygghet i gruppen vi arbetar med, vi behöver bli sedda och bekräftade för att prestera på topp.
– Heléne Arvidsson

Presentation

Vi människor behöver känna en trygghet i gruppen vi arbetar med, vi behöver bli sedda och bekräftade för att prestera på topp. 

Utifrån våra olika personligheter och förutsättningar så tycker vi olika kring att fortsätta jobba hemma, om våra digitala möten och om vad effektivitet är.

Vad händer med vår kultur, värderingar och lagkänsla när vi bara ses digitalt?

Hur levandegör vi våra värderingar när vi möts, oavsett om det är i det digitala rummet eller det fysiska rummet?

Målet med denna föreläsning är att väcka tankar och få kunskap kring hur vi människor fungerar samt när vi mår och presterar som bäst.


Om våra föreläsare / utbildare:

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtidschef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad.

2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB