Intresseanmälan

Hållbara, smarta & hybrida arbetssätt och kontor

Hållbara, smarta & hybrida arbetssätt och kontor

Enligt Microsoft jobbar 47 min mer i snitt per dag när vi arbetar hemifrån,  och mötesfrekvensen har ökat med 10%. De flesta har upplevt utmaningar med att leda, samarbeta och mötas digitalt. Varken en pandemi eller en digitalisering kan förändra miljontals år av evolution. Vi är fysiska och sociala varelser som utvecklas tillsammans bäst i det fysiska rummet.

Under denna föreläsning väcks tankar kring när och var det fungerar att kommunicera om vad. Vad är egentligen fördelarna och styrkorna med att ses fysiskt?

Desto mer digitala vi blir, desto viktigare blir våra relationer. Vilket innebär att våra fysiska möten blir ännu viktigare än tidigare.

Vi människor behöver känna en trygghet i gruppen vi arbetar med, vi behöver bli sedda och bekräftade för att prestera på topp.
– Heléne Arvidsson

Presentation

Vi människor behöver känna en trygghet i gruppen vi arbetar med, vi behöver bli sedda och bekräftade för att prestera på topp. Detta är en föreläsning/workshop som ger deltagarna engagemang, motivation och samsyn för att gripa sig an förändringarna i arbetslivet i och den ökade digitaliseringen och möjligheterna att arbeta hållbart och effektivt hybrid.

Utifrån våra olika personligheter och förutsättningar så tycker vi olika kring att fortsätta jobba hemma, om våra digitala möten och om vad effektivitet är.

Vad händer med vår kultur, värderingar och lagkänsla när vi bara ses digitalt?

Hur levandegör vi våra värderingar när vi möts, oavsett om det är i det digitala rummet eller det fysiska rummet?

Målet med denna föreläsning är att väcka tankar och få kunskap kring hur vi människor fungerar samt när vi mår och presterar som bäst.


Om våra föreläsare / utbildare:

Heléne Arvidsson har 20 års erfarenhet att driva förändring och skapa vinnande, välmående organisationer och team. Först med erfarenhet från ledande befattningar inom Scandic-koncernen och sedan som konsult, föreläsare och rådgivare. Helénes fokusområden är ledarskap, intern kommunikation, förändringsledning, arbetsmiljö, hållbar möteskultur och hållbara moderna arbetssätt där nyckeln till framgång ligger i att få kraft i den interna kommunikationen och i mötena.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad.

2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun