Intresseanmälan

Henrik Fexeus Mentalist, psykologisk illusionist, författare, inspiratör & programledare

Konsten att läsa tankar - Vad vi säger till varandra utan att veta om det

Henrik är rankad som en av världens främsta kroppsspråksexperter. Hans föreläsningar handlar om allt som vi säger utan att vara medvetna om det eller det som populärt kallas omedveten kommunikation.

Vi kommunicerar med varandra hela tiden, speciellt när vi inte pratar. Det är dags att bli medvetna om vad vi egentligen säger till varandra – och hur vi säger det.
– Henrik Fexeus

Kontaka oss på Skillspartner för att boka en spännande föreläsning med Henrik Fexeus.

Presentation

Henrik Fexeus lär oss att vara mer analytiska och kritiska till vår omvärld genom att ifrågasätta den manipulation vi ständigt utsätts för. Henrik visar i sina föreläsningar hur du själv kan använda omedveten kommunikation till att skapa goda relationer, förståelse och klar kommunikation.

Med konkrekta exempel och uppseendeväckande demonstrationer avslöjar Henrik Fexeus den överraskande sanningen om hur du gör för att få andra att vilja göra det du ber dem om – och dessutom ha roligt under tiden.

Hans underhållande och engagerande stil som föreläsare har tagit honom över hela världen, från USA, Mexico och Karibien till England, Spanien och Ryssland. Henrik är idag en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare.

Exempel på teman och rubriker

Konsten att läsa tankar – vad vi säger till varandra utan att veta om det
En stor del av vår kommunikation sker utan ord och utan att vi tänker på det. Varje sekund använder vi vårt kroppsspråk, vårt tonfall och vårt ansiktsuttryck för att tala om vad vi egentligen tänker – utan att vi har en aning om vad vi säger. Vi använder också vår ordlösa kommunikation till att skapa relationer med andra människor.
Goda relationer är grunden till alla meningsfulla utbyten. Om du inte först kan få någon att vilja lyssna på dig och lita på dig kommer de inte lyssna på vad du har att säga. I en rolig och överraskande föreläsning lär Henrik Fexeus dig att använda din omedvetna, ordlösa kommunikation till att skapa en god relation med vem som helst, där du får andra att inte bara lyssna på dig utan också tycka om dig.

Dina mentala superkrafter – bootcamp för din hjärna!
Har du någon gång önskat att du hade ett bättre minne? Faktum är att du redan har ett. Du har bara inte fått lära dig att använda det. Henrik förklarar hur vi kan använda vår hjärna betydligt mer effektivt än vi gör, och lär ut enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat vi inte trodde var möjliga.
Med humor, interaktiva tester och oväntade demonstrationer får Henrik Fexeus publiken att trimma sina mentala superkrafter redan under föreläsningen. Det handlar inte bara om att få ett bättre minne, utan om att få ett nytt förhållningssätt till sig själv och sin förmåga där man kan uppnå högre mål än tidigare och ha en roligare tillvaro.

Bli kreativ på en timme – kreativitet som arbetsverktyg
Kreativitet är en missförstådd egenskap. Det är inget som är förbehållet vissa genier, utan något som vi alla har. Vi vet bara inte hur vi ska använda den. Sanningen är att kreativitet går att använda i alla situationer, från att måla en tavla till att planera ett projekt eller göra ett Excel-formulär. Så fort det finns ett problem att lösa går det att vara kreativ.
Med roliga exempel och interaktiva övningar slår Henrik Fexeus hål på fördomarna om kreativitet. Publiken får veta vad det egentligen handlar om och får lära sig verktygen för att kunna vara precis så kreativa de vill, när de vill.

Maktspelet – Hur du får andra att gör som du vill och älska dig för det
Har du någon gång försökt få någon att göra som du vill? Då har du också spelat Maktspelet. Alla spelar det hela tiden, men det går att göra bra eller dåligt. Det dåliga sättet är det vi oftast tänker på när vi hör ordet ”makt”, någon som med manipulation eller tvång får andra att lyda. Men effektiv makt är inte något man tar, det är något man får.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg