MAMMA LJUGER - så bra!

Vad händer om man låter en komiker och en psykolog skriva en bok om barns uppväxtår? Jo, man inser hur marinerade de blir i vita lögner, halvsanningar och ren mumbojumbo. Att mamma ljuger så himla bra!

Jan Bylund och Mattias Lundberg har undersökt sanningshalten i alla de förmaningar och påståenden som används av mamma i uppfostrande syfte. Som till exempel:

• Ät inte snö, du får mask i magen!
• Bada inte direkt efter maten, du kan få kramp!
• Sitt inte för nära tv:n, du blir blind!

Men de har även synat mer moderna uttryck som:
• Du kan bli vad du vill!
• Du måste dricka minst 2 liter vatten om dagen!
• Det viktigaste är inte att vinna!

Presentation

Mamma ljuger så bra gör dig ung på nytt. Och lite klokare. Boken tar dig tillbaka till din barndom och mammas ständiga ”visdomsord”. Läs, minns och skratta igenkännande av alla aha-upplevelser. Du inser plötsligt vad mamma-uppdraget egentligen handlar om och förstår hur saker och ting verkligen fungerar. För inte är det väl farligt att kväva en nysning? Och visst är C-vitamin bra mot förkylning? Eller

Jan Bylund är komiker och underhållare och Mattias Lundberg är legitimerad psykolog och docent i psykologi. De har båda gedigen erfarenhet av att vara barn.

Tillsammans har de tidigare skrivit Den Lyckliga Pessimisten, som är både en bok och en bejublad föreställning. Mamma ljuger så bra är deras hyllning till världens alla mammor. Och det är verkligen sant!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium