Intresseanmälan

Lisa Wik Alaküla

Så organiserar du smartare med OneNote och Outlook

Lisa Wik Alaküla har lång erfarenhet som utbildare och pedagog inom IT-området.

Lisas specialområden är Microsoft Office-programmen där hon utbildar, gör mallar, databaser och avancerade kalkyler i bland annat Outlook, One Note, Excel, Word, PowerPoint, Access m.fl. av programmen i Office-paketet.

Lisa är i botten utbildad programmerare/systemerare.

Hon är en mycket uppskattad och inspirerande föreläsare och utbildare där hon bjuder på kunskap och praktiska och användbara tips och tricks för effektivare och smartare användande av bland annat Outlook och OneNote.

Presentation

Tycker du det är svårt att hålla reda på alla uppgifter som ska göras under en arbetsdag? Hålla dig organiserad och få koll på alla dina dokument med hjälp av de två tidseffektiva arbetsprogrammen OneNote och Outlook.

OneNote är en digital anteckningsbok som underlättar och effektiviserar både det enskilda arbetet och samarbetet med olika grupper. Outlook ser till att du kan hålla dig uppdaterad och produktiv genom smarta funktioner för e-posthantering och kalender. Integrationen mellan programmen gör det enkelt att dela anteckningar, att-göra-listor och information med andra parter.

Under en föreläsning/seminarium eller utbildning med Lisa får du en rad användbara tips som underlättar och effektiviserar ditt och dina kollegors arbete.

Lisa Wiks breda kompetens ger stor effekt och resultat för varje individ som deltar på hennes föreläsningar och utbildningar. Bland Lisas uppdrag hittas organisationer och företag från alla typer av branscher – allt från industrin och mindre företag till kommuner och landsting, med flera.

Lisa är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare. En av hennes styrkor är att hon alltid anpassar takt och upplägg varje uppdrag.

Exempel på teman och rubriker

Exempel på utbildningsupplägg

OneNote och Outlook – så organiserar du smartare!

Låt OneNote hålla ordning åt dig – Med OneNote blir det enklare att hålla reda på viktig information, mötesanteckningar, och uppgifter som ska utföras, då allt är samlat på ett ställe. Lär dig de smarta och effektiva funktionerna i OneNote som gör att du bland annat kan organisera dina anteckningar, samla information och e-post, samarbeta och dela information med dina kollegor. Under dagen går kursledaren igenom det du behöver kunna för att direkt efter kursen börja använda dig av programmen.

Få stenkoll på grejerna och spara tid – Du lär dig hur du kan undvika att e-post och hanteringen av anteckningar stjäl fokus från andra arbetsuppgifter. Du kommer att känna att du har full översikt över din inkorg, dina noteringar och annan viktig information. Kursen riktar sig till dig som vill strukturera och organisera det administrativa arbetet. Du kommer att spara tid som tidigare gått åt till att få ordning på dokument, genom att strukturerat samla allting på ett och samma ställe!

Lär dig:

 • Hur du kategoriserar och prioriterar viktiga anteckningar
 • Planlägga och följa upp möten på ett smart sätt i din digitala mötesbok
 • Organisera dina anteckningar i en tydlig och digitalt samlad struktur
 • Hur du på ett enkelt sätt delar och samarbetar i anteckningar med andra
 • Samla information smidigt på ett och samma ställe

Referenser

Ett stort tack för en bra och givande kurs, jag är supernöjd och du är utan tvekan bästa kursledaren jag mött. Du är verkligen rätt person på rätt plats! Kursen jag gick var helt rätt för mig och en av dina styrkor är just att du anpassar takt och förklaringar för ett rum fullt av deltagare med ganska olika nivå, det var imponerande.
Ann-Catrin, Research Coordinator, Mälardalen University Division of Research Support

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg