Intresseanmälan

Mona Riabacke Fil.dr. i risk– & beslutsanalys

Att våga mer imorgon än igår - ett måste för framtiden - ledarskap, förändring & beslutsfattande

Mona Riabacke föreläser tankeväckande och inspirerande om hur vi bättre kan leda företag, organisationer och oss själva i tider av förändring, när osäkerheten är stor och tempot allt högre. Hur fungerar vi, varför gör vi som vi gör och hur kan vi göra det bättre?

Mona ger sina åhörare förståelse om våra grundläggande mekanismer och användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring och ta oss an framtiden på bästa sätt. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet från såväl forskarvärlden som näringslivet guidar hon sina åhörare till klokare beslut i en allt mer komplex värld.

Presentation

Mona Riabacke, fil.dr. i risk– & beslutsanalys, erbjuder workshops, föreläsningar, expertstöd och mentorskap för att hjälpa företag att vässa sina affärer och nå sina mål. Hon har även tidigare arbetat som projektledare både inom akademin och näringslivet.

Mona Riabacke är även författare till den bästsäljande boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut som översätts till flera språk, bland annat engelska (Freestyle Decision Making – surfing the wave of information), och blivit nominerad till årets HR-bok. Boken har hyllats för att den förmedlar forskningsbaserad kunskap på ett icke-traditionellt sätt så att man enkelt kan ta till sig budskapet – precis som Monas föreläsningar är uppbyggda.

Exempel på teman och rubriker

 • Att leda sig själv och andra i tider av förändring
 • Att fatta beslut i tider av osäkerhet
 • Att våga mer imorgon än igår – ett måste för framtiden
 • Framtidens ledarskap och kommunikation
 • Inspirera medarbetare i förändring

Referenser

Vårt största event B2B heter Allerdagarna då vi bjuder in våra viktigaste aff ärspartners. Innehållet ska vara riktigt starkt för att vi ska få vår upptagna publik att avsätta tiden. Mona var en av fem föreläsare på vårt 20-års jubileum och fi ck höga betyg av våra gäster. Hon är en inspirerande föreläsare som lyckats förmedla all sin kunskap och nå ut till en publik på kort tid. Jag hoppas få möjligheten att samarbeta med Mona snart igen!
Kommersiell Direktör, Aller Media

Tack, Mona Riabacke för en föreläsning som verkligen fi ck mig att tänka till och inte minst inspirerade till action och beslut. Du var/är makalöst bra. Fantastiskt bra dragning med mycket substans, härlig pondus och hög trovärdighet kring det du talade om – beslutsfattande. Vill höra mer!
Chef, MiG, Göteborgs Affärsnätverk

At the Esimies & Henkilöstö 2015 event – exclusive for management and HR professionals in Finland – Mona held a speech that was very highly rated by visitors. Visitors found her seminar very interesting and relevant in today’s business environment, as well as in our everyday lives, and used words like excellent, thought triggering and inspiring to describe her presentation.
Event producer, Easyfairs

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun