Stockholm 08-684 049 24 Göteborg 031-130 700 Malmö 040-40 50 10

Hitta rätt kompetens

Värdegrundföreläsningar med fokus på öppenhet och tolerans

Oskar Sternulf omvandlar gripande berättelser till meningsfulla och djupgående dialoger. Hans prisbelönta monologer och föreläsningar, som utforskar ämnen som HBTQ+, psykisk ohälsa och våld i nära relationer, utgör en kraftfull förening av konst, medkänsla och samhällsinsikt. Ta steget och boka nu för att berika din organisation med väsentliga insikter och samtalsämnen som är av största vikt.

Presentation

Sanna omvälvande förändringar börjar med genuina och inspirerande berättelser som främjar dialog, ökad förståelse och inkludering på arbetsplatsen. Genom att välja Oskar Sternulf gör ni inte enbart ett steg mot att adressera avgörande ämnen såsom HBTQ+, psykisk hälsa och social rättvisa, utan investerar även i att skapa en företagskultur som är öppen, stöttande och medveten, där alla individer känner sig sedda och värderade.

Oskar Sternulf är känd för sin förmåga att blanda personliga erfarenheter med universella sanningar, skapandes en kraftfull resonans som rör och inspirerar publiken. En föreläsning med Oskar Sternulf är en interaktiv resa som inte bara uppmuntrar till dialog och självreflektion, utan framför allt till konkret handling.

Genom sitt författarskap, inklusive verk som ”Gay, straight eller mittemellan?” och ”Jävla bögjävel,” belyser Oskar komplexiteten och de mångfacetterade aspekterna av identitet och psykisk hälsa. Hans böcker utgör inte bara en källa till djupare insikter i dessa ämnen, utan fungerar även som utmärkta resurser för fortsatta interna diskussioner och utbildningar inom företaget eller organisationen.

Oskar har fått erkännande för sitt engagemang och sitt arbete genom olika utmärkelser och nomineringar, inklusive sin slutkandidat till Raoul Wallenberg-priset 2022 och mottagandet av Regnbågspriset 2020. Denna yttre uppskattning utgör en tydlig indikation på den positiva påverkan hans arbete har och den potentiella förändring det kan medföra för er organisation.

Genom att boka Oskar Sternulf till ert event engagerar ni er organisation i en berörande konversation som har förmågan att omdefiniera er syn på, förståelse av, och åtgärder i ämnen som rör mental hälsa, identitet och inkludering.

Därför ska du boka en föreläsning med Oskar Sternulf:

 • De företag och organisationer som bokar in Oskar får möta en varm, empatisk och lyssnande föreläsare som öppnar upp för ökad förståelse och samhörighet, utan att för den delen använda pekpinnar eller bara rabbla upp fakta.
 • Få en fördjupad förståelse för ämnen gällande HBTQ+-frågor, psykisk (o)hälsa, våld i nära relationer och machokultur på din arbetsplats som ibland kan vara svåra att lyfta.
 • Genom sin stora erfarenhet med cirka 350 föreläsningar per år möter Oskar många olika typer av människor och företag och anpassar sina samtal efter era behov.

Exempel på teman och rubriker

Komma ut
HBTQ+, sexuell identitet och normer. Vi får följa den homosexuelle killen Andreas och hans första tankar kring sin sexualitet, hur vännerna tar det och hur en hel värld kan vändas upp och ner när familjemedlemmar inte accepterar en för den man är. I monologen bemöts många fördomar kring homosexualitet och på ett gripande men samtidigt humoristiskt sätt får publiken lära sig att respektera och förstå sin omgivning, bli mindre fördomsfull och lära att älska sig själva för den person de är.
Målgrupp: åk 7-9, gymnasiet, unga vuxna och vuxna.

#snygg #snyggare #utbränd
Psykisk (o)hälsa, sociala medier och bekräftelse.
Målgrupp: åk 8-9, gymnasiet, unga vuxna och vuxna.

Brutna löften, brutna revben
Våld i nära relationer, giftig maskulinitet och machokultur.
Målgrupp: åk 9, gymnasiet, unga vuxna och vuxna.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg