Intresseanmälan

Pernilla Warberg

Fotograf
Cecilia Hedström

Moderator med scenvana och trygghet

Pernilla Warberg är en rutinerad moderator, konferencier och samtalsledare med erfarenhet från tidigare befattningar inom såväl offentlig verksamhet som privat näringsliv.

Sedan 2012 driver Pernilla eget företag och jobbar helhjärtat som konferencier, moderator och sångerska. Mot bakgrund av hennes tidigare ledande befattningar inom såväl offentliga verksamheter som det privata näringslivet pendlar uppdragen idag mellan helt olika branscher och områden. Många gånger vill uppdragsgivaren ha en moderator som är kompetent att hålla den röda tråden och leda samtalet och inte som professionellt kunnig i själva ämnesområdet.

Presentation

Det viktigaste för Pernilla Warberg som moderator eller konferencier är att se till att talarna och/eller debattörerna känner sig bekväma med sitt uppdrag och att de i mesta möjliga mån får fram ett intressant budskap till åhörarna, och att de håller sig till ämnet. Att se till att tiden hålls är en självklart för Pernilla. Hon har också som ambition att alltid ha en personlig ton genom modererandet.

Innan genomförandet gör Pernilla Warberg noggranna förberedelser och har förberedande kontaktar med talarna. Hon ser till att de känner sig bekväma och att de blir sedda. Inte minst går hon också igenom nödvändig teknik, teknikresurser och hur lokalen ska vara möblerad.

Under konferensen/mötet ser hon till att talarna håller sig till ämnet, att alla får komma till tals och ser till att budskapen blir tydliga, tillgängliga och intressanta. Inte minst viktigt är det att engagera publiken, sammanfatta och se till att den röda tråden hålls.

Referenser

Ett stort och varmt tack för din medverkan i paneldiskussionen om Avenyns utveckling! Ditt deltagande medförde till en bra debatt som vi hoppas och tror ska leva vidare!
Pernilla, Du var verkligen strålande!
Chef, Wallenstam AB

Många tack min favoritmoderator för dina jättefina insatser vid vårt slutseminarium. Underbart hur du bjuder på din kompetens med både sång och fakta i en härlig dialog!
Chef, Kungälvs Kommun

Supertack, Pernilla. Du är fullblodsproffs och skapar fantastisk och fin stämning vid allt du rör.
Marknadsansvarig, Lerums Kommun

Tack Pernilla! Det fungerade jättebra, och du är en klippa – Så proffisg! Tack för gott samarbete.
Informationschef, Lerums Kommun

Det var oerhört tryggt att ha dig som lotsade oss genom kvällen. Dessutom med överraskningar – imponerande och oerhört fint och trevligt!
Chef, Stadsbyggnadskontoret

Pernillas vänliga och charmiga moderatorskap gav tid till samtal och reflexion på det proffsiga sätt som alla förväntade sig, skickligt gjort!
Chef, Stiftelsen Nordens Ark

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB