Simon Beyer Expert digital kommunikation

Digital kommunikation och transmission

Simon Beyer, Partner & Chief Strategy Officer, arbetar med att förstå den digitala utveckling som sker runt om i världen och konkretisera detta till genomförbara actions för varumärken på den europeiska marknaden.

För att ha möjlighet att skapa relevanta strategier behöver man utvecklas i samma takt som den värld man lever i, detta blir allt mer utmanande när utvecklingen rusar fram. Ett första viktigt steg för att nå digital mognad är ökad kunskap, förmåga och förståelse kopplat till den egna verksamhetens möjlighet att anpassa sig till en allt mer digital värld.

Presentation

Simon Beyer utbildar och hjälper ledningsgrupper samt större organisationer med att öka den digitala förståelsen och agerar som en katalysator för verksamheter som vill öka den egna digitaliseringen.

Under de senaste nio åren har Simon Beyer arbetat med strategi, ledning- och marknadsfrågor inom företag som Google, Philips och Bonnier. Simon Beyer är en flitigt anlitad föredragshållare inom digital transmission och digitalisering.

Utöver arbetet som föreläsare och Chief Strategy Officer är Simon även kursansvarig på Berghs School of Communication där han leder kursen Digital Marknadskommunikation som riktar sig mot Professionals.

Simon Beyer blev under 2018 nominerad till en av Sveriges populäraste föreläsare av Eventeffect. Listan är en oberoende lista över de populäraste föreläsarna i Sverige.

Exempel på teman och rubriker

  • Digitalisering
  • Digital affärsutveckling
  • Värdeskapande digitalisering
  • Digitala strategier
  • Sociala medier
  • Facebook

Referenser

Kursen var helt fantastisk. Vilken kompetent och engagerad föreläsare!

En mycket bra kurs – tydligt och lätt och ta till sig. Kursledarens kompetens var riktigt imponerande.

Simon beskriver de senaste trenderna på ett sätt som tar bart komplexiteten och får informationen att hänga kvar. Jag rekommenderar skarpt Simons föreläsningar, både som inspiration men även som information om de senaste trenderna! 
Advanze Consulting Group

Simon Beyer – En energifull och nyfiken föreläsare med hög intensitet som är expert på att se trender och vad som är aktuellt just nu. Uttryck och engagemang är så intensivt att lyssnaren omöjligt kan släppa fokus.
Marknadsprojektledare, Atea

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards