Den digitala omställningen

Simon Beyer är den digitala ledaren vars föreläsande ledde till att Simon skrev en bok för att fler personer i Sverige ska få möjlighet att förstå vad digitalisering verkligen handlar om.

Simon Beyer har en bakgrund från såväl multinationella företag som start-ups. Idag är Simon Partner samt Chief Strategy Officer på Ingager, en byrå som hjälper några av världens största varumärken med digitala frågor. Simon är även kursansvarig på Berghs School of Communication och en flitigt anlitad föreläsare inom digital omställning. 2018 utsågs Simon till en av Sveriges populäraste föreläsare och han medverkar ofta som expert i media. Tidigt under 2019 släppte Simon boken ”Den digitala omställningen – strategier och perspektiv” som fått ett varmt mottagande.

Presentation

Simon Beyers engagemang för frågor kopplade till digitaliseringen lyser igenom under föreläsningarna och som åhörare väcks en nyfikenhet på att öka den egna förståelsen kring en av vår tids stora frågor. Varje föreläsning anpassas för att skapa värde och relevans för åhörarna. Aktuella exempel hämtade från verkligheten gör att föreläsningen känns som en underhållande omvärldsanalys.

Tekniken är bara ett verktyg enligt Simon och istället är det människans utvecklade beteende som driver fram behovet att hitta nya lösningar som kan skapa värde för kunder och användare. Genom att förstå hur omvärlden utvecklas på såväl makro- som mikronivå ökar sannolikheten för organisationer att anpassa sig till en värld som ständigt utvecklas.

För att undvika att gamla lösningar används för att lösa nya problem krävs att företag vågar stanna upp och lyfta blicken. Simon lyfter fram ledarskap, kultur, samarbete och det eviga lärandet som några faktorer som kan vara till hjälpa för företag som vill skapa värde på riktigt.

Simon förklarar vad du och din organisation kan göra här och nu för att vara bättre rustade när såväl samhället som vårt beteende förändras i rask takt. Det är inte teknik som är lösningen på våra utmaningar, teknik är bara ett verktyg.

Exempel på teman och rubriker

  • Digitalisering
  • Digital affärsutveckling
  • Digital omställning; perspektiv och strategier
  • Digital transmission
  • Värdeskapande digitalisering
  • Digitala strategier
  • Sociala medier
  • Facebook

Referenser

Kursen var helt fantastisk. Vilken kompetent och engagerad föreläsare!

En mycket bra kurs – tydligt och lätt och ta till sig. Kursledarens kompetens var riktigt imponerande.

Simon beskriver de senaste trenderna på ett sätt som tar bart komplexiteten och får informationen att hänga kvar. Jag rekommenderar skarpt Simons föreläsningar, både som inspiration men även som information om de senaste trenderna! 
Advanze Consulting Group

Simon Beyer – En energifull och nyfiken föreläsare med hög intensitet som är expert på att se trender och vad som är aktuellt just nu. Uttryck och engagemang är så intensivt att lyssnaren omöjligt kan släppa fokus.
Marknadsprojektledare, Atea

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg