Simon Beyer Expert digital kommunikation

Digital kommunikation och transmission

Simon Beyer, Partner & Chief Strategy Officer, arbetar med att förstå den digitala utveckling som sker runt om i världen och konkretisera detta till genomförbara actions för varumärken på den europeiska marknaden.

För att ha möjlighet att skapa relevanta strategier behöver man utvecklas i samma takt som den värld man lever i, detta blir allt mer utmanande när utvecklingen rusar fram. Ett första viktigt steg för att nå digital mognad är ökad kunskap, förmåga och förståelse kopplat till den egna verksamhetens möjlighet att anpassa sig till en allt mer digital värld.

Presentation

Simon Beyer utbildar och hjälper ledningsgrupper samt större organisationer med att öka den digitala förståelsen och agerar som en katalysator för verksamheter som vill öka den egna digitaliseringen.

Under de senaste nio åren har Simon Beyer arbetat med strategi, ledning- och marknadsfrågor inom företag som Google, Philips och Bonnier. Simon Beyer är en flitigt anlitad föredragshållare inom digital transmission och digitalisering.

Utöver arbetet som föreläsare och Chief Strategy Officer är Simon även kursansvarig på Berghs School of Communication där han leder kursen Digital Marknadskommunikation som riktar sig mot Professionals.

Simon Beyer blev under 2018 nominerad till en av Sveriges populäraste föreläsare av Eventeffect. Listan är en oberoende lista över de populäraste föreläsarna i Sverige.

Exempel på teman och rubriker

  • Digitalisering
  • Digital affärsutveckling
  • Värdeskapande digitalisering
  • Digitala strategier
  • Sociala medier
  • Facebook

Referenser

Kursen var helt fantastisk. Vilken kompetent och engagerad föreläsare!

En mycket bra kurs – tydligt och lätt och ta till sig. Kursledarens kompetens var riktigt imponerande.

Simon beskriver de senaste trenderna på ett sätt som tar bart komplexiteten och får informationen att hänga kvar. Jag rekommenderar skarpt Simons föreläsningar, både som inspiration men även som information om de senaste trenderna! 
Advanze Consulting Group

Simon Beyer – En energifull och nyfiken föreläsare med hög intensitet som är expert på att se trender och vad som är aktuellt just nu. Uttryck och engagemang är så intensivt att lyssnaren omöjligt kan släppa fokus.
Marknadsprojektledare, Atea

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun