En kickstart som ger kunskap, inspiration och konkreta tids för att skapa stärkande fysiska möten

Denna kickstart kommer ge er kunskap, inspiration och konkreta flöden på hur ni kan skapa stärkande fysiska möten. När vi jobbat på distans, och ägnat och haft våra möten digitalt har de flesta nu ett behov att stärka våra relationer och att få vara kreativa tillsammans.

 

Presentation

Under denna workshop får deltagarna;

 • kunskap kring vilka grunderna är för ett bra möte. 
 • konkret förslag på ett flöde i ett relationsstärkande möte
 • hur ett kreativt möte kan se ut där vi även testar en lämplig metod
 • ger flera exempel på metoder.

För vem? Workshopen passar dig som är mötesledare och/eller mötesdeltagare.

Utbildningsmål

 • Kunskap och metoder hur man skapar kreativa och relationsstärkande möten
 • Tips kring mötesmiljö/möbleringar och dess effekter

Exempel på kursinnehåll

Pass 1

 • Framgångsfaktorer och grunderna för effektfulla möten 
 • Tips kring mötesmilljö/möbleringar och dess olika effekter

Pass 2

 • Inspiration och konkret exempel på hur ett flöde kan se ut för ett relationsstärkande möte samt för ett kreativt möte
 • Tips på framgångsrika metoder för kreativa och relationsstärkande möten
 • Summering och reflektion

Tidsomfattning – 2 pass x 50 minuter – 1/2-dag. Genomförande på plats hos er eller digitalt.

Genomförande
Utbildningen/Workshopen exakta innehåll, upplägg och omfattnning skräddarsys alltid efter samtal med er och kan genomföras antingen på plats hos er eller digitalt. De 2 passen kan med fördel genomföras fysiskt och som en del av ett hel- eller flerdagarsmöte där fokus är relation och/eller kreativitet. Arbetsglädje, samverkan, team/lagkänsla är också fokusområden där detta passar utmärkt. Att få uppleva metoden vi testar fysiskt får en större effekt samt att tips kring miljö/möblering också blir starkare när det upplevs live.

Vid digitalt genomförande använda det mötesverktyg ni själva använder (t.ex. Skype, Teams, etci) alternativt Zoom och då integrerar vi med breakout rooms.

 Kontakta oss för förslag på upplägg och offert.


Om våra föreläsare / utbildare:

Heléne Arvidsson har 20 års erfarenhet att driva förändring och skapa vinnande, välmående organisationer och team. Först med erfarenhet från ledande befattningar inom Scandic-koncernen och sedan som konsult, föreläsare och rådgivare. Helénes fokusområden är ledarskap, intern kommunikation, förändringsledning, arbetsmiljö, hållbar möteskultur och hållbara moderna arbetssätt där nyckeln till framgång ligger i att få kraft i den interna kommunikationen och i mötena.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad.

2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg