Intresseanmälan

Thomas Kahn

Attraktiva målbilder skapar bränsle och framgång

Thomas Kahns fokus är att skapa framgångsrika team som når goda resultat genom att stärka ledarskapet, kommunikationen och samarbetet. Det kan handla om arbetsgrupper, ledningsgrupper, säljorganisationer och enskilda individer.

Thomas föreläser och utbildar kring företagskultur och värderingar, förändringar och förändringsprocesser, egenansvar, framgångsrika team, kommunikation, motivation och försäljning.

Presentation

I sina föreläsningar, utbildningar och seminarier väver Thomas Kahn skickligt ihop exempel från näringslivet och idrottslivet. Hans insatser präglas av praktisk nytta kombinerad med ett aktivt deltagande samt övningar. Deltagarna får med sig ett bestående resultat, samtidigt som de har roligt!

Jag drivs av att hjälpa människor skapa framgångsrika resultat och må bra. Jag väljer att leta efter lösningar, skrattar ofta och älskar utmaningar!
– Thomas Kahn

Thomas tar uppdrag som utbildare, förändringskonsult, coach och föreläsare.

Publicerat
Thomas Kahn har skrivit boken ”Bli ditt bästa jag” tillsammans med Lars Thool.

Bakgrund
Thomas Kahn har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring, främst från IT-branschen. Under denna period har han haft olika chefspositioner, bland annat som försäljningschef i Sverige för Apple Computer samt VD för ett IT bolag.

Thomas arbetar även som mental coach åt elitsatsande lag och idrottare. Han är utbildad och certifierad i NLP av några av Sveriges och världens bästa coacher.

Thomas Kahn föreläsningar präglas av energi, humor och en målande berättarstil fylld av metaforer och exempel som är direkt tillämpbara i din vardag. Räkna med att du som deltagare får tänja på gränserna för din egen prestationsförmåga när du lär in nya kunskaper.

Thomas Kahn. Föreläsare, utbildare & konsult. Framgångsrik förändring. Thomas anlitas för att förbättra prestationsnivåerna . Sälj, ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, motivation och samarbete. Vill du veta mer? Ring Skillspartner, telefon 08-684 049 24.

Thomas Kahn hjälper företag, myndigheter och elitidrottare att prestera ännu bättre.

Exempel på teman och rubriker

Kul-Tur
Alla grupper präglas av individerna – hur varje enskild person tänker och beter sig. Varje persons bidrag till gruppen är en del av gruppens kultur. Här handlar det om att ta ansvar och sätta fokus på det som du kan direkt kontrollera och påverka. Hur bidrar du idag? Thomas pratar om vad som krävs för att lagets kultur ska präglas av en kul-tur.

Framgångsrika team med motivation som bränsle
Lag som har en tydlig vision, ett tydligt uppdrag, tydliga och specifika roller samt accepterade spelregler och förhållningssätt har en stark potential att bli framgångsrika. Om ledarna dessutom fokuserar på att skapa energi och hjälpa varje person att känna sig framgångsrik – ja då är vi nära världsklass! Det här är en resa för Jaget, Laget & Företaget.

Tydlig kommunikation skapar förtroende
Vid all förändring är det viktigt att vara tydlig vid varje kommunikationstillfälle. Tydlighet skapar trygghet som skapar tillit. När det finns tillit – då kan vi få tempo i förändringen. Vilka övriga faktorer bidrar till att just er förändring blir framgångsrik? Thomas lär ut hur du bygger förtroende samt hanterar och skapar framgångsrik förändring.

RETT  fokus?
Har du också problem att fokusera på rätt saker i det dagliga bruset på jobbet eller i livet? Med RETT© modellen kan du snabbare skapa reflektion och rätt fokus kring vad du behöver utveckla just nu samt framöver. Dessutom blir det lättare att inse vad du lyckats bra med. Denna modell kommer att ge er en gemensam nyckel till ett förbättrat resultat. 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg