Intresseanmälan

Tomas Eriksson

Vilken väg väljer du? Väljer du arbetsglädje får du mycket på köpet

Tomas Eriksson föreläser och leder workshops i arbetsglädje, förändring, teamwork och feedback. Tomas har ett tydlig mål: Att höja den hållbara arbetsglädjen. På din arbetsplats, på alla arbetsplatser, i hela Sverige. Och det är oftast inte så komplicerat. Det handlar om att byta perspektiv, att välja ett lite annat förhållningssätt till det du gör, dem du möter och till dig själv.

Boka Tomas Eriksson som föreläsare när du önskar mer arbetsglädje, smidigare samspel eller ökad lönsamhet på din enhet eller i din organisation. Eller när du önskar få mer gjort med mindre stress på din arbetsplats.

Ring oss på Skillspartner, så berättar vi mer!

Presentation

Tomas Eriksson har arbetat som föreläsare och organisationskonsult med fokus på arbetsglädje och medarbetarskap de senaste femton åren. Med sin breda bakgrund, både som civilingenjör och organisationskonsult med mångårig erfarenhet ger han många nyttiga infallsvinklar.

Ett föredrag med Tomas ger inspiration, ökad förståelse och konkreta tips. Som deltagare får du uppslag på vad du själv kan göra för att göra för att öka din arbetsglädje, få de team och grupper du är med i att fungera ännu bättre och göra feedback till något som berikar din och dina kollegers dag. Med andra ord, ett föredrag om konsten att utveckla medarbetarskapet och få en ännu bättre arbetsmiljö.

Räkna med många skratt och att bli rikligt inspirerad. Tomas inte bara föreläser. Han gestaltar med kroppsspråk och engagerande scener det han förmedlar. Tomas varvar personliga berättelser med förklarande modeller som gör kunskapen lätt att ta till sig. Med sitt stora engagemang är Tomas en mycket uppskattad föreläsare.

Tomas Eriksson skräddarsyr alltid sina föredrag och oftast ges de i 60- eller 90-minutersversion, eller i workshopform med flera övningsmoment upp till en halvdag.

Vill du öka arbetsglädjen redan idag? Välj då hur du tänker om dem du möter idag. Tänker du idioter möter du fler idioter. Tänker du änglar möter du fler änglar.

Exempel på teman och rubriker

 • Arbetsglädje
 • 7 tips för ökad glädje
 • Medarbetarskap
 • Det glädjerika ledarskap
 • Teamglädje
 • Samarbete
 • Kommunikation som får samarbete att fungera
 • Feedback
 • Konsten att ge och ta emot uppskattning
 • Mer gjort – mindre stress
 • Konflikter går att lösa
 • Teamutveckling och teambuilding
 • Inspiration

Referenser

”Jättetack! Vi är väldigt nöjda. Vi fick en ökad förståelse för varandra och hur vi själva kan bidra till förbättrat samarbete och större arbetsglädje.”
Swedbank AB

”Underhållande föreläsning fylld med aha-upplevelser. Vissa aha:n kom direkt andra smyger sig på under vårt dagliga arbete.”
Familjebostäder

”Sällan har vi fått så många positiva reaktioner efter ett seminarium. Övningarna var både roliga och lärorika. Och vi fick bra verktyg med oss hem.”
Upplands Boservice AB

” Vilken närvaro och vilket engagemang. Du fyllde ordet arbetsglädje med substans. Det här tar vi med oss i projektet och i vår arbetsvardag. Tack Tomas.”
Vectura/Sweco

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards