Be inte för mig - en skrattfest som inspirerar

Vidar Lunde är stå-upp komikern och kreatören som i sin föreläsning “Be inte för mig” ger publiken en resa genom en buffé av känslor. Både uppriktigt allvar och skärpa men framförallt, förlösande skratt och inspiration!

Med drastisk och svart humor berättar Vidar sin historia, här och där kryddad med guldkorn av insikter.

Hur finner man motivation när allt känns som sämst? Hur hittar man sin lust och mening? Hur får du ut det du vill av ditt liv – oavsett vilka förutsättningar du har?

Att lyssna på en av Vidars föreläsningar är en upplevelse som lämnar starkt avtryck ger en ny, positivare, inställning till livet.

Presentation

Vidar Lunde föddes med svåra förutsättningar men har aldrig låtit det vara en ursäkt för att inte få ut precis det han vill av livet.

Trots att han föddes med en nervsjukdom och har varit rullstolsburen sedan 4 års åldern har Vidars törst för äventyr tagit honom till alla världens hörn. Han har hoppat fallskärm vid Sydafrikas kust, utforskat grottor i Brasilien och dykt bland hajar och aldrig sett sin funktionsvariation som ett stopp utan endast en utmaning att övervinna.

Vidars positiva “låt inget stoppa dig”-attityd syns också tydligt i hans karriär då han snabbt har gjort sig ett namn inom sitt område som konstnär och influenser. Han har medverkat i SVT´s största välgörenhets sammanhang Musikhjälpen samt jobbat och samarbetat med kända profiler som exempelvis Joakim Lundell, Antonia Mandir och Frej Larsson.

Lyssna gärna intervju och samtal med Vidar Lunde här>>

Exempel på teman och rubriker

Psykisk hälsa
Vidar Kunde ger konkreta tips för att hantera sin psykiska hälsa och inte fastna i dåliga spiraler av depression och destruktiva mönster.

Inkludering
Vidar visar med sin historia hur det kan vara att inte tillhöra normen och varför man inte ska döma någon på förhand.

Motivation och mening
Meningen med livet är inte att hitta lycka utan att hitta just mening. Tillfredsställelse i livet kommer inte från lycka, det kommer ifrån syfte. Lycka är flyktigt och passerar lika snabbt som det kom. Syfte och mening är permanent.

Referenser

”Tack Vidar, helt fantastisk föreläsning! Vidar lyckades med sin unika blandning av träffsäker humor och tungt allvar hålla vår konstanta uppmärksamhet. Ena sekunden var det så tyst att du kunde höra en nål träffa golvet medans Vidar i nästa sekund fick hela publiken att brista ut i gapskratt! Rekommenderas starkt!”
Danira, Curt Nicolin Gymnasiet

”Wow, vilken show! Vidar har en otrolig scennärvaro, så roligt, så intressant. Jag hoppas vi får möjligheten att samarbeta med Vidar snart igen!”
Staffan, Volvo Cars

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun