Återtåget till kontoret

Jobba hybrid, hållbart och smart

Höstens stora ledarutmaning kommer återgången till kontoret att bli. Alla på plats, alla på distans eller några här och några där? I de flesta organisationer diskuteras just nu hur man vill arbeta post-covid. Om vi ska fortsätta arbeta hemifrån vissa dagar, får det stora konsekvenser på den interna kommunikationen och hur vi arbetar. Hur ska man tänka som chef när vi nu går tillbaka till kontoret!

Föreläsningar, workshops och utbildningar för dig som söker praktiska kunskaper, insikter och energi för att utveckla hybrida, hållbara arbetssätt och arbetsplatser

Möt våra experter och föreläsare

Lena Lid Falkman
Lena Lid Falkman är forskare, författare och föreläsare specialiserad på ledarskap, digitalisering och modernt arbetsliv. Lena har studerat arbetssätt och arbetsliv under pandemin. Prisbelönt forskare och en av Sveriges topp 100 föreläsare. Alltid baserat på forskning och erfarenhetsbaserad kunskap.

Exempel på några aktuella teman

 • Vi har hållit i och hållit ut, nu ska vi jobba smart och hållbart!
 • Jobba tillsammans fast isär
 • Arbeta på plats och på distans – gör det bästa av det hybrida arbetssättet
 • Vad ska vi ha kontoret till nu? Om framtidens kontor och arbetssätt
 • Återgången

Micke Darmell
är Sveriges mötesevangelist nr 1. 2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”.
En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

 

Heléne Arvidsson
har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledar- skap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtids- chef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Exempel på några aktuella teman

 • Framtidens hybrida arbetssätt
 • Var, när, hur kommunicerar vi vad?
 • Den interna kommunikationen kommer vara viktigare än någonsin?
 • Hur händer med organisationskulturen i det hybrida arbetssättet?
 • Effektiva och engagerande och hållbara möten. Fysiskt, digitalt, hybrid och hub

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards