Inspiration, personlig utveckling och förändringsmöjligheter

Coco Rosenfeld bjuder i sina föreläsningar och workshops alltid på en sann inspirationsinjektion till ett sprudlande positivt tankesätt i kombination med praktiskt användbara tankesätt och verktyg.

Coco har mer drygt 20 års erfarenhet av att jobba med mobbningsproblematik, rasism och personlig utveckling, självkänsla och motivation.

Presentation

Coco Rosenfeld har varit med och utvecklat diverse verksamheter, projekt och organisationer. Främst har hon jobbat på Fryshuset bl a som verksamhetschef för United Sisters och Andra Hemmet. För närvarande är hon aktiv inom Andra Hemmet. Andra Hemmet är ett hus för möten mellan generationer, traditioner och kulturer. Coco Rosenfeld är även en av grundarna till Riksorganisationen HOPP, som också finns i hela landet.

I sina föreläsningar avslöjar Coco Rosenfeld praktiska och enkla vardagstips och verktyg för hur vi kan bryta/förebygga negativa tankemönster som dränerar oss på energi Hur vi snabbt och lättsamt kan bygga upp vår självkänsla och lära oss att se vår egen fulla potential och nå våra drömmars mål. Hur vi kan lära oss att reducera stress och oro och istället fokusera på skön motivation och vila i en ljus framtidstro, samtidigt som vi lever här och nu.

Hon har gett ut boken Livsguiden för dig som är ung – Hitta din inre gnista (Natur & Kultur), skrivet flera metodmaterial och tagit fram sällskapsspelet Tjejkompass (i samarbete med Alga) där deltagarna kan spela sig till en bättre självkänsla, funkar så klart för alla kön.

Exempel på teman och rubriker

Lära känna varandra – teambuilding – anti-mobbing – rasism
Genom att göra en mängd lättsamma och roliga övningar i grupp kan man lära känna varandra och svetsas samman väldigt fort, vilket i sin tur minskar mobbningstendenser.

Framgångsfokuserat motivationstänkande
Coco presenterar kloka, konkreta verktyg och bra övningar att aktivt arbeta med. Framför allt med fokus på att få människor att växa och utvecklas till självständiga individer med stark självkänsla och stor livsglädje, att bli kapabla att ta handlingskraftiga och vettiga beslut som främjar så väl dem själva som deras omgivning, både nu och på sikt.

Droger, ätstörningar och självskadebeteenden
Destruktiva handlingar påverkar både den som gör det och omgivningen oerhört mycket, men det finns alltid hjälp att få. Det finns inga hopplösa fall. Coco har egen erfarenhet att leva med missbrukare, har själv haft både ätstörningar och självskadebeteenden och dessutom lång arbetslivserfarenhet av att jobba med ungdomar som har dessa problem.

Musik och passion
Coco driver också ett skivbolag, bokningsbolag och management och håller i kurser/workshops i artisteri, hur man kan nå sina visioner och blomma ut som artist och hur branschen funkar etc. Hon har även jobbat som eventarrangör i många, många år och bokat artister till stora festivaler som Peace & Love mfl.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards