Björn Hedensjös & Lina Thomsgårds succépod på plats på ditt företag

Nu kan du boka ”Dumma Människor ”för faktaspäckade, underhållande och vetenskapsbaserade föreläsningar hos ditt företag med Lina Thomsgård och Björn Hedensjö.

Succépodden kommer till er digitalt eller på plats för en inspirerande timme fylld med vetenskapliga metoder, vanliga tankefällor och forksningsbaserade lifehacks som förklarar hur ni kan skapa en bättre företagskultur, undvika onödiga konflikter och bäst ta till vara på varandras potential.

Presentation

Faktaspäckade, underhållande och vetenskapsbaserade föreläsningar om mänskligt beteende

En kunskapsspäckad timme för en arbetsplats som gör ett värderingsarbete, för företaget i en utmanande förändringsfas eller för er som behöver höja arbetsglädjen.

Populära upplägg är;

🤘Arbeta för en bättre företagskultur och undvika onödiga konflikter
🤘Öka motivationen i arbetsgruppen och ta vara på varandras potential
🤘Inleda ett värderingsarbete på arbetsplatsen
🤘Förbereda för en förändringsfas
🤘Utmana gamla vanor
🤘 Bli stjärnor på att ge feedback
🤘 hantera stress på bästa sätt

Med humor och exempel ur verkligheten gör duon, Björn Hedensjö och Lina Thomsgård, vetenskapen begriplig och ger användbara redskap att skapa positiv och hållbar förändring.

Skräddarsydda workshops kan adderas för just för era behov.

Teman: företagskultur, ledarskap, gruppsykologi, jämställdhet, rekrytering, arbetsmiljö, konflikthantering, samarbete, motivation och högpresterande team.

Om föreläsarna
Björn Hedensjö är legitimerad psykolog och författare med  psykologexamen från Karolinska institutet som ofta gästar SVT och SR som expert. Han har bakgrund som mediechef och har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi. Supertalang: rör armarna som om han fäktar i sirap på scenen.

Lina Thomsgård har bakgrund som verksamhetsutvecklare, kulturskribent och programledare. Hon har föreläst i mer än tio år om jämställdhet, fördomar, normer och mänskligt beteende. Om det krävs – vilket det gärna får göras – dyker hon upp i guldklänning.

De har har ännu inte bokats som trubadur-duon Skald och Skum men kan se det hända snart!😉 Lina och Björn kan också anlitas som moderatorer.

Referenser

Det finns inte jättemånga riktigt betydelsefulla källor till kunskap. Pensionsmyndigheten finns för den som vill fatta pension. The Economist förklarar världen. Podden Dumma människor är bra för att förstå dumma människor (och sig själv, för man är dum, och får hjälp av podden att förstå hur och varför). Ikväll somnar hela Pensionsmyndighetens IT-avdelning mer smart och mindre dum

Björn Hedensjö och Lina Thomsgård talade på IT-avdelningens höstkonferens. Fällorna är många: social bekräftelse, konformitet, bandwagon-effekten, fördomar, halo-effekten. När människor har fina titlar överskattar vi deras längd. När människor är långa överskattar vi deras kompetens. Det är nästan läskigt. Fast det finns också fungerande motmedel. Det var kraftfullt när alla vi på IT-avdelningen hörde samma saker samtidigt om dumma människor och om motmedlen!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun