Björn Hedensjös & Lina Thomsgårds succépod på plats på ditt företag

Nu kan du boka ”Dumma Människor ”för faktaspäckade, underhållande och vetenskapsbaserade föreläsningar hos ditt företag med Lina Thomsgård och Björn Hedensjö.

Succépodden kommer till er digitalt eller på plats för en inspirerande timme fylld med vetenskapliga metoder, vanliga tankefällor och forksningsbaserade lifehacks som förklarar hur ni kan skapa en bättre företagskultur, undvika onödiga konflikter och bäst ta till vara på varandras potential.

Presentation

Faktaspäckade, underhållande och vetenskapsbaserade föreläsningar om mänskligt beteende

En kunskapsspäckad timme för en arbetsplats som gör ett värderingsarbete, för företaget i en utmanande förändringsfas eller för er som behöver höja arbetsglädjen.

Populära upplägg är;

🤘Arbeta för en bättre företagskultur och undvika onödiga konflikter
🤘Öka motivationen i arbetsgruppen och ta vara på varandras potential
🤘Inleda ett värderingsarbete på arbetsplatsen
🤘Förbereda för en förändringsfas
🤘Utmana gamla vanor
🤘 Bli stjärnor på att ge feedback
🤘 hantera stress på bästa sätt

Med humor och exempel ur verkligheten gör duon, Björn Hedensjö och Lina Thomsgård, vetenskapen begriplig och ger användbara redskap att skapa positiv och hållbar förändring.

Skräddarsydda workshops kan adderas för just för era behov.

Teman: företagskultur, ledarskap, gruppsykologi, jämställdhet, rekrytering, arbetsmiljö, konflikthantering, samarbete, motivation och högpresterande team.

Om föreläsarna
Björn Hedensjö är legitimerad psykolog och författare med  psykologexamen från Karolinska institutet som ofta gästar SVT och SR som expert. Han har bakgrund som mediechef och har skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi. Supertalang: rör armarna som om han fäktar i sirap på scenen.

Lina Thomsgård har bakgrund som verksamhetsutvecklare, kulturskribent och programledare. Hon har föreläst i mer än tio år om jämställdhet, fördomar, normer och mänskligt beteende. Om det krävs – vilket det gärna får göras – dyker hon upp i guldklänning.

De har har ännu inte bokats som trubadur-duon Skald och Skum men kan se det hända snart!😉 Lina och Björn kan också anlitas som moderatorer.

Referenser

Det finns inte jättemånga riktigt betydelsefulla källor till kunskap. Pensionsmyndigheten finns för den som vill fatta pension. The Economist förklarar världen. Podden Dumma människor är bra för att förstå dumma människor (och sig själv, för man är dum, och får hjälp av podden att förstå hur och varför). Ikväll somnar hela Pensionsmyndighetens IT-avdelning mer smart och mindre dum

Björn Hedensjö och Lina Thomsgård talade på IT-avdelningens höstkonferens. Fällorna är många: social bekräftelse, konformitet, bandwagon-effekten, fördomar, halo-effekten. När människor har fina titlar överskattar vi deras längd. När människor är långa överskattar vi deras kompetens. Det är nästan läskigt. Fast det finns också fungerande motmedel. Det var kraftfullt när alla vi på IT-avdelningen hörde samma saker samtidigt om dumma människor och om motmedlen!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium