Intresseanmälan

Göran Adlén Trendspanare, föreläsare & författare

En friskare arbetsplats är en lönsammare arbetsplats

Den här föreläsningen skapar tankar, idéer och ger konkreta exempel på hur man kan skapa en friskare arbetsplats. Den baseras på forskning och studier. Den ger exempel på hur enkelt det egentligen är att göra en förbättring genom att göra förändringar som till slut leder till en förvandling. Till det bättre. Att se till att skapa en frisk arbetsplats kommer att vara 2020-talets största trend och utmaning. Det är därför det här är en så viktig föreläsning.

Göran Adlén bjuder dessutom på sin egen hälsoresa och visar att det aldrig är förr sent. Han lever nämligen efter devisen som han lånat från Clint Eastwood ” ”I get up every morning, and I don´t let the old man in”.

Missa inte Göran Adléns aktuella öppna webinarium Ramar och Kramar och allt däremellan>>
En workshop tillsammans med föreläsaren och kommunikationsexperten Anders Lundin. En workshop om hur man skapar en fantastisk organisation där vi handlar istället före vackra ord. Där vi känner psykologisk trygghet och tillit till varandra.

Presentation

Göran Adlén är utbildad civilekonom från Lunds Universitet och han hade tidigt bestämt sig för en akademisk karriär. Det blev dock inte så utan han fick jobb på Industriförbundet och SAF i Stockholm, gick därefter till ett innovationsföretag där han blev VD, för att sedan fortsätta till reklambyråvärlden och har arbetat på några av Sveriges då mest ansedda reklambyråer.

Under reklambyråtiden började Göran undervisa på IHM Business School och Berghs i marknadsföring och marknadsanalys. 1995 blev han utsedd till bästa lärare. 1999 lämnade Göran reklambyråvärlden och började föreläsa på heltid. 2002 började han skriva trend- och omvärldsrapporter och har sedan producerat sjutton trendrapporter. Han har även skrivit sex böcker varav den första ”Framtiden är inte vad den brukade vara” blev utsedd till årets ledarskapsbok.

Göran Adlén är en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare genom tiderna och har bland annat vunnit Årets Föreläsare 2014 och fick 2015 Narrenpriset som är eventbranschens motsvarighet till Grammy eller Guldbaggen. 2022 var han nominerad till Stora Talarpriset och med på listan Sveriges 100 hetaste talare (vilket han varit de senaste fem åren).

Göran Adlén har gjort över 4 000 föreläsningar och efter hans föreläsningar får vi alltid höra att han är inspirerande, energigivande, underhållande och han fångat kundens önskemål. Han har en unik förmåga att sprida optimism utan att använda sig av klyschiga floskler. Han håller sig ständigt uppdaterad och ger kunderna en totalupplevelse genom sitt karaktäristiska sätt att föreläsa. Hans främsta egenskap är att han har en förmåga att sätta sig in i organisationernas specifika problem och utmaningar. Allt är skräddarsytt! Allt är aktuellt!

Göran är också bra på att skapa interaktion i rummet och få deltagarna med sig. Han är en van workshopledare med fantastisk förmåga att få deltagarna att känna sig sedda och involverade.

Exempel på teman och rubriker

En friskare arbetsplats är en lönsammare arbetsplats
En satsad krona på hälsa för de anställda gav tre tillbaka. En dansk studie, som bara är en av många, visade att detta blev facit när de anställda fick tre gånger i veckan på arbetstid. Enkelt att förstå, eller?

Ohälsan bara ökar i samhället. Vi är inne i en metabolisk pandemi, många rör sig mindre ännu färre tränar. Det räcker inte med ett gymkort ellr stegtävling. Det krävs något mer. Det krävs ett helhetstänk om man ska lyckas. Det handlar inte om att se friskvård som en förmån. Det här handlar om organisationernas framgång. Friska arbetsplatser presterar bättre. Det handlar om att se hälsa som en naturlig del av företagets verksamhet. Det handlar om resultat och att alla medarbetare ska må bättre och kunna prestera ännu bättre.

Den här föreläsningen skapar tankar, idéer och ger konkreta exempel på hur man kan skapa en friskare arbetsplats. Den baseras på forskning och studier. Den ger exempel på hur enkelt det egentligen är att göra en förbättring genom att göra förändringar som till slut leder till en förvandling. Till det bättre. Att se till att skapa en frisk arbetsplats kommer att vara 2020-talets största trend och utmaning. Det är därför det här är en så viktig föreläsning. Göran bjuder dessutom på sin egen hälsoresa och visar att det aldrig är förr sent. Han lever nämligen efter devisen som han lånat från Clint Eastwood ” ”I get up every morning, and I don´t let the old man in”.

Den här föreläsningen kan varieras i längd och utformning och en stor fördel är att koppla ihop den med en workshop där man skapar förutsättningar för att kunna bli en friskare och mer hälsosam arbetsplats.

Efter den här föreläsningen få du inblick hur du skapar en välmående, friskare och en massa energi.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun