Intresseanmälan

Jörgen Oom Leg. psykolog med specialitet attitydpåverkan, kommunikation & hypnos

Peak Performance och Rätt Mental Inställning (RMI)

Jörgen Oom talar bland annat om att våga vara bäst, om attityder och det vinnande laget. Jörgen är legitimerad psykolog med specialinriktning på attitydpåverkan, hypnos, kommunikation och prestationspsykologi. Han har samarbetat med allt från olympiska guldmedaljörer, Wimbledonsegrare till topplag inom fotboll och hockey och Astrid Lindgren. Alltid med fokus på ”Vad skapar topprestationer?”

Han är en färgstark talare med glimten i ögat och en stor portion humor. Jörgen brukar säga att han talar mer till hjärtat än till hjärnan och kryddar sina fartfyllda seminarier med målande bilder, tänkvärda historier, praktiska övningar.

Presentation

Jörgen Oom talar om entusiasm och delaktighet förändringsarbete, det vinnande laget, att våga vara bäst och hur vi kan ha högt tempo utan negativ stress. Hans erfarenhet och övertygelse är att arbetsglädje, engagemang, konkreta mål, att våga ta initiativ och utmana, humor och inte minst stolthet är viktiga hörnstenar i en framgångsrik företagskultur.

Jörgen använder sina beprövade modeller och verktyg som deltagarna enkelt kan omsätta i sina dagliga arbeten efter seminariet.

Själva kärnan när jag talar är alltid det som sammanfattas så bra i det engelska uttrycket: ”if it´s to be, it´s up to me.
– Jörgen Oom

Det vill säga alltid ett starkt fokus på det personliga ansvaret, och betydelsen av att ha RMI, eller ”Rätt Mental Inställning”, om man skall skapa framgång i sitt arbete.

Det är inte bara i Sverige som Jörgen är omåttligt populär. I över 30 år har han föreläst i mer än 40 olika länder runt om i Europa, Amerika, Afrika, Asien och Australien!

Jörgen Oom föreläser även på engelska och tyska.

Jörgen Oom är föreläsare och leg psykolog med specialistutbildning inom attitydpåverkan, kommunikation och hypnos. Föreläser om rätt mental inställning (RMI), motivation, att våga vara bäst, det vinnande laget, förändringsarbete, arbetsglädje, företagande. Ring 08-684 049 24.

Jörgen Oom är en färgstark talare med glimten i ögat och en stor portion humor. Han talar mer till hjärtat än till hjärnan och kryddar sina fartfyllda seminarier med målande bilder, tänkvärda historier, praktiska övningar.

Exempel på teman och rubriker

För medarbetare

 • Våga vara bäst! Så skapas vinnande attityder.
 • Det vinnande laget. Tolv lärdomar från lagidrotten
 • Full fart – men vart? Hur skapar vi mer entusiasm i förändringsarbetet?
 • RMI –Så här skapar vi tillsammans toppmotivation i vardagsarbetet
 • Att vässa en organisationskultur – Hur gör man i praktiken?
 • Arbetsglädje och stolthet som framgångsfaktorer
 • Det vinnande teamet!

 

För chefer

 • Change management – Att leda i förändring
 • Att motivera för topprestationer

Referenser

We invited Jörgen Oom for our Region North kick off for 125 persons in Jan 2020. The feedback was excellent and the rating was the highest of the full conference agenda . With clear messages and sharp comparisons his lecture was spot on and something that everyone could take home and work on the next day and they really do, so Jörgen was great!
VD-Assistent, Mölnlycke Health Care

Utrustad med humor och retorik i världsklass lyckas Jörgen Oom som ingen annan engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje, engagemang, initiativförmåga och inte minst att känna stolthet över sig själv, sina kollegor och företaget. Jörgen talar lika mycket till hjärtat som till hjärnan, han roar, inspirerar och lämnar ingen oberörd.
Motivering av DI i samband med utmärkelsen Årets Talare

Jörgens förmåga att peppa människor att verkligen vilja skapa resultat är oerhört professionell. Han tände vårt chefsgäng och gav ny kraft. En kraft vi kommer att ha nytta av länge. Tack Jörgen!
Vice President Human Resources, Ericsson

Har aldrig varit med om ett medarbetarseminarium med en sådan genomslagskraft. Jörgen fick hela församlingen (750 personer) att verkligen ta till sig att det är vi själva som skall åstadkomma förändringen, och att det startar med mej själv.
En föreläsning i världsklass!
Head of ABB Transformers, Sweden

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards