Ett hållbart (arbets)liv

Vi vet allt mer om hur vi bör leva för att må bra, men samtidigt blir allt fler sjuka i kroppen och även den psykiska ohälsan har ökat.

Maria Zetterlund är distriktsläkare och skolläkare. Hon är också föreläsare och träningsinstruktör sedan många år med tanken friskvården och sjukvården behöver arbeta tillsammans för att öka hälsan i befolkningen.

Presentation

Maria Zetterlund och har också har stor klinisk erfarenhet stress- och smärtrehabilitering, och har gedigen utbildning inom beteendeförändring, såsom KBT och Motivation Interviewing.

Under de senaste åren har Maria jobbat allt mer med föreläsningar riktade till företag och organisationer av alla slag, bland annat inom skola (både elever och personal) och till hälso- och sjukvården.

Läs även om konceptet ”Vem tar hand om doktorn” som Maria Zetterlund tagit fram tillsammans med psykiatern Jill Taube. Maria är också en av grundarna och administratörerna av Nätverket VTHOD (Vem tar hand om doktorn).

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium