Intresseanmälan

Oskar Kihlborg Professionell äventyrare & fotograf

Motivation och drivkrafter

Oskar Kihlborg har varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under extrema omständigheter. Hans äventyr styrs av samma mekanismer som i ett företag eller en organisation, bara så mycket mer konkret och avslöjande.

Oskars föreläsningar handlar mycket om hur man kan balansera sina personliga ambitioner och egenskaper med målet för företaget eller organisationen. Oavsett om målet är toppen av Mount Everest eller att skapa ett framgångsrikt företag, så är samarbetet med andra avgörande för att lyckas.

Presentation

Hur får man ett team att fungera bra? Hur ska gruppen agera så att var och en får utrymme för sin personliga kompetens och drivkraft? Hur kan jag hjälpa gruppen och hur hjälper gruppen mig? Hur kan jag ändra mitt tillstånd när det bär emot?

Oskar tar uppdrag både som föreläsare i samband med konferenser och seminarier, och som aktiv ledare för grupper till exempel i samband med teamövningar. Varje uppdrag anpassas till beställarens situation och gruppens behov.

Oskar Kihlborg är en mångsidig äventyrare och fotograf. Han nådde toppen av Mount Everest i den första lyckade svenska expeditionen 1990. Blev första skandinav att nå toppen av Lhotse, världens fjärde högsta berg. Var med och slog hastighetsrekord över Atlanten ombord på segelbåten Nicorette. Cyklat från Rom till Stockholm. Åkt skateboard från Stockholm till Göteborg. Rott från Sverige till Finland.

Lyssna till Oskars historier om spännande äventyr. Inspireras, hitta motivationen och drivkraften för att bli ett framgångsrikt team.

 

Exempel på teman och rubriker

• Motivation och drivkraft
• Rätt fokus
• Hur blir vi ett framgångsrikt team?
• Att ge det lilla extra
• Gå utanför komfortzonen
• Kreativitet – att tänka annorlunda

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg