Intresseanmälan

Mi Ridell

Konsten att tala kropsspråk

Mi Ridell är en av landets mest efterfrågade föreläsare när det gäller ickeverbal kommunikation; vad du säger bortom det talade ordet.

Vad du säger är viktigt, men hur du säger det är ännu viktigare. Få av oss vet vad vi kommunicerar ut för ordlösa budskap till andra. Vi tror alltid mer på det vi ser än det vi hör!

Vässa dina muntliga presentationer!
Med över 30 års erfarenhet från teater, film och TV, lär Mi dig värdefulla tips och konkreta verktyg för att känna dig tryggare på scenen och framför en kamera.

Oavsett vad du jobbar med, är kunskap om presentationsteknik något som efterfrågas och behövs i alla branscher och organisationer.

Missa inte Mi Ridells & Henrik Mattssons Öppna Fortbildningsdag – Så hanterar du konflikter och besvärliga personer i arbetslivet. Läs mera här!

Presentation

Förutom uppdrag som föreläsare, utbildare åtar sig Mi Ridell även uppdrag moderator. Med sin erfarenhet och breda kompetens är Mi Ridell ett säkert kort som kan leda ert event, hålla en inspirationsföreläsning eller en heldagsutbildning.

Mi Ridell som talare och utbildare
Mi Ridell föreläser inom ämnena kommunikation, attityd, kroppsspråk och presentationsteknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje.

Mi är tillsammans med undercoverpolisen Lucas Bruhn författare till boken ”Kroppen ljuger aldrig – konsten att tala kroppsspråk”.  Boken används bland annat som kursmaterial till Försvaret, Polisen och Säkerhetspolisens specialutbildningar. 2024 kommer Mi ut med den egna boken på samma tema ” Se vad som sägs! Konsten att tyda kroppsspråk”.

Hon är utbildad av den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation. Våren 2023 var hon en av talarna på säkerhetskonferensen ”Behavioural Analysis” på flygplatsen i Prag.

Mi som moderator och konferencier
Med över 25 års erfarenhet som skådespelerska och artist har Mi Ridell stor vana av att stå både på scenen och framför kameran i direktsändning, och hon är alltid förberedd på oförutsedda händelser som hon plockar upp med bravur.

Mi uppskattas särskilt för sin förmåga att som moderator behärska alla tänkbara ämnesområden, då hon alltid är oerhört påläst och engagerad inför sina uppdrag.

Deltagarna både på scen och bakom kulisserna älskar henne för den sprudlande energi hon bjuder på, som skapar en fantastisk stämning. Hon är trygg på scenen vilket skapar de allra bästa förutsättningarna för ett lyckat event vare sig det är IRL eller digitalt.

Trygg, erfaren och inspirerande.

”Vi på Hansen är väldigt imponerade över din insats som moderator.Jag kommer varmt rekommendera dig framöver. Du var förberedd in i minsta detalj Mi, du är verkligen heltäckande i din professionalism. Tusen tack!”
Pia Brauer, Kraft Eventity

Exempel på teman och rubriker

Varje föreläsning är skräddarsydd efter kundens önskemål. Ingen blir den andre lik på grund av publiken, syftet med ert event etc. Mi Ridell är noga med förarbetet och skapar något unikt för just er sammankomst vare sig det är en större konferens eller gala, eller en kickoff eller mindre konferens för arbetsgruppen. Det går att få föreläsningar på allt från 30 minuter till 2-dagar. Inspiration eller utbildning ? Kundens val.

Mi Ridell föreläser under rubriker såsom;

 • Kroppsspråket ljuger aldrig!
 • Be a rockstar at work – ditt kroppsspråk i affärsrelationer
 • Bli trygg på scenen – lär dig konsten att ”ta” en publik
 • Service i världsklass – Vad är det som gör att vi tycker om att handla av vissa personer och inte av andra? Vad är det som är god service och när upplever vi det som dålig?

Referenser

”Många bra tips och råd från dig med lång erfarenhet till os som fått börja ha alla våra kundmöten digitalt.”
Cecilia Enarsson, Folksam
”Tack för lärorikt webinar med bra och konkreta tips att följa.” 
Stig Jansson, Svenskt Projektforum
”Verkligen strålande masterclass i hur man leder möten digitalt och hur vi ska uppföra oss framför kameran.” 
Kristina Höghielm, HRatOnce

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards