Intresseanmälan

Mi Ridell

Fotograf
Agata Jensen

Föreläsare, moderator och sångerska som behärskar ämnet, publiken och musiken! 

Mi Ridell kan leda ert event, hålla en inspirationsföreläsning och förgylla med musikalisk underhållning. Perfekt för er som vill ha ”extra allt” eller antingen eller. Mi föreläser inom ämnena kommunikation, attityd, kultur, kroppsspråk och presentationsteknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje.

Mi är tillsammans med polisen Lucas Bruhn författare till boken ”Kroppen ljuger aldrig – konsten att tala kroppsspråk”.  Boken används bland annat som kursmaterial till Försvaret, Polisen och Säkerhetspolisens specialutbildningar:

Mi Ridell  är  en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter.

Presentation

Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng. 

Tack vara sin vana av direktsänd TV är hon alltid beredd på oförutsedda händelser både bakom och på scenen och leder ert event med varsam och stadig hand. Hennes improvisationsförmåga har kommit väl till pass vid många tillfällen! Deltagare vittnar om att hon får dem att känna sig lugna när de är med henne på scenen eftersom hennes gedigna erfarenhet gör att hon kan ta både publiken och de andra talarna på ett proffesionellt sätt.

Mi Ridell är i grunden utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet. 

Som föreläsare talar Mi om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon är utbildad av den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation.  I dessa högteknologiska tider där det pratas om AI, VR och AR är det viktigt att komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med människor. H2H- Human to Human; viktigast av allt. 

Mi ger workshops  och inspirationsföreläsningar om presentationsteknik, där hon bland annat belyser hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör intryck.                                                                

Ni kan även anlita henne som körledare, där hon lär alla medverkade oavsett förkunskaper att sjunga i kör utan några som helst prestationskrav; bara ren och skär glädje. Passar utmärkt som teambuilding! 

Konferencier /moderator– 2016 var Mi nominerad till Årets Talare – moderator.

Exempel på teman och rubriker

Varje föreläsning är skräddarsydd efter kundens önskemål. Ingen blir den andre lik på grund av publiken, syftet med ert event etc. Mi Ridell är noga med förarbetet och skapar något unikt för just er sammankomst vare sig det är en större konferens eller gala, eller en kickoff eller mindre konferens för arbetsgruppen. Det går att få föreläsningar på allt från 30 minuter till 2-dagar. Inspiration eller utbildning ? Kundens val.

Mi Ridell föreläser under rubriker såsom;

  • Be a rockstar at work – ditt kroppsspråk i affärsrelationer
  • Bli trygg på scenen – lär dig konsten att ”ta” en publik
  • 100% körglädje – teambuilding med körsång.
  • Service i världsklass – Vad är det som gör att vi tycker om att handla av vissa personer och inte av andra? Vad är det som är god service och när upplever vi det dåligt?
  • Våga vara glad – Redan tidigt förstod Mi att glädje är ett val vi gör och för att välja glädje krävs det mod. Denna föreläsning är en inspirationsinjektion om och med glädje och hur vi kan lyfta oss själva och andra.

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun