Intresseanmälan

Mi Ridell

Fotograf
Agata Jensen

Bli bättre på digitala möten!

Mi Ridell är nu aktuell med sina Masterclasses och föreläsningar i Bli bättre på digitala möten.

Hon lär med kunskap och inspiration ut hur man agerar framför datorns kamera i digitala möten. Både hur man ska tänka runt tekniken, bildutsnittet, det egna kroppsspråket, kläder i bild och samspelet med de andra i mötet.

Mi Ridell har över 30 år framför TV och filmkameror och delar med sig generöst av praktiska och användbara tips oavsett om du ska leda ett internmöte för kollegor eller ha ett kundmöte.

Presentation

Mi Ridell är föreläsare, moderator och sångerska som behärskar ämnet, publiken och musiken!

Mi Ridell kan leda ert event, hålla en inspirationsföreläsning och förgylla med musikalisk underhållning. Perfekt för er som vill ha ”extra allt” eller antingen eller. Mi föreläser inom ämnena kommunikation, attityd, kultur, kroppsspråk och presentationsteknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje.

Mi är tillsammans med polisen Lucas Bruhn författare till boken ”Kroppen ljuger aldrig – konsten att tala kroppsspråk”.  Boken används bland annat som kursmaterial till Försvaret, Polisen och Säkerhetspolisens specialutbildningar:

Hon är ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng. 

Tack vara sin vana av direktsänd TV är hon alltid beredd på oförutsedda händelser både bakom och på scenen och leder ert event med varsam och stadig hand. Hennes improvisationsförmåga har kommit väl till pass vid många tillfällen! Deltagare vittnar om att hon får dem att känna sig lugna när de är med henne på scenen eftersom hennes gedigna erfarenhet gör att hon kan ta både publiken och de andra talarna på ett proffesionellt sätt.

Mi Ridell är i grunden utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet. 

Som föreläsare talar Mi om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon är utbildad av den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation.  I dessa högteknologiska tider där det pratas om AI, VR och AR är det viktigt att komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med människor. H2H- Human to Human; viktigast av allt. 

Mi ger workshops  och inspirationsföreläsningar om presentationsteknik, där hon bland annat belyser hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör intryck.                                                                

Ni kan även anlita henne som körledare, där hon lär alla medverkade oavsett förkunskaper att sjunga i kör utan några som helst prestationskrav; bara ren och skär glädje. Passar utmärkt som teambuilding! 

Konferencier /moderator– 2016 var Mi nominerad till Årets Talare – moderator.

Exempel på teman och rubriker

Varje föreläsning är skräddarsydd efter kundens önskemål. Ingen blir den andre lik på grund av publiken, syftet med ert event etc. Mi Ridell är noga med förarbetet och skapar något unikt för just er sammankomst vare sig det är en större konferens eller gala, eller en kickoff eller mindre konferens för arbetsgruppen. Det går att få föreläsningar på allt från 30 minuter till 2-dagar. Inspiration eller utbildning ? Kundens val.

Mi Ridell föreläser under rubriker såsom;

 • Be a rockstar at work – ditt kroppsspråk i affärsrelationer
 • Bli trygg på scenen – lär dig konsten att ”ta” en publik
 • 100% körglädje – teambuilding med körsång.
 • Service i världsklass – Vad är det som gör att vi tycker om att handla av vissa personer och inte av andra? Vad är det som är god service och när upplever vi det dåligt?
 • Våga vara glad – Redan tidigt förstod Mi att glädje är ett val vi gör och för att välja glädje krävs det mod. Denna föreläsning är en inspirationsinjektion om och med glädje och hur vi kan lyfta oss själva och andra.

 

Referenser

”Många bra tips och råd från dig med lång erfarenhet till os som fått börja ha alla våra kundmöten digitalt.”
Cecilia Enarsson, Folksam
”Tack för lärorikt webinar med bra och konkreta tips att följa.” 
Stig Jansson, Svenskt Projektforum
”Verkligen strålande masterclass i hur man leder möten digitalt och hur vi ska uppföra oss framför kameran.” 
Kristina Höghielm, HRatOnce

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB