Vaccin mot inre stress – föreläsningar och workshops för chefer och medarbetare

Publicerat: 8 september, 2022

Som chef har du arbetsmiljöansvar för dina medarbetare. Helt nya sätt att dämpa oro och stress har blivit tillgängliga de senaste åren och det är därför extra viktigt att du känner till dessa. Du kan naturligtvis applicera de nya insikterna i din egen stressade vardag och agera lugnare i tuffa eller stressade situationer.

Under föreläsningen belyser vi skillnaden mellan yttre stress och inre stress. Föreläsningen bygger på evidensbaserad forskning kring inre stress. Med hjälp av kunskaper om hur vår hjärna hanterar oro och ältande kan vi dämpa dessa innan de biter sig fast och blir destruktiva, hämmar oss.

Med hjälp av 4 verktyg får du lära dig att göra din stress lindrigare och kunna agera konstruktivt i stressade situationer. Kunskaper viktiga för både dig och dina medarbetare.

Anders föreläsningar riktar sig till alla som vill bli bättre på att hantera stress, både organisationer och enskilda. Att komma tillrätta med stress är en viktig fråga inte bara på individnivå utan även för samhället i stort eftersom det idag är många som är sjukskrivna som en följd av stress. Det är naturligtvis också ett problem för personen som blir sjukskriven och också en mycket kostsam affär för företag i form av minskad produktivitet.


Om föreläsaren Anders Hedin
Efter en karriär som cancerforskare, docent och chef med globalt ansvar valde Anders Hedin att kliva av karriärstegen. Idag arbetar han som konsult, författare och föreläsare inom stresshantering.

Boka Anders Hedin till er nästa föreläsning eller utbildning. Ledarskap, Teamutveckling, Medarbetarskap, Förändringsarbete & Förändringsledning, Kommunikation. För information och bokning, ring Skillspartner, tel 08-684 049 24.Anders Hedin har en gedigen bas från vetenskap och forskning tack vare sin bakgrund som docent. Innehållet i Anders föreläsningar utgår från evidensbaserad hjärnforskning, vilket gör att verktygen han lär ut verkligen fungerar.

Förutom sina år som forskare har Anders också arbetat som chef i 20 år, varav 4 år med globalt ansvar. Åren har gett honom positiva erfarenheter men också insikter om hur arbetet gjorde att familjen blev lidande. Efter åren inom både den akademiska världen och näringslivet valde han till slut att starta en ny bana som konsult och föreläsare.

I sina föreläsningar utgår Anders från forskning och vetenskap om hur hjärnan fungerar när den är stressad. Han varvar kunskap med verkliga exempel från sitt eget liv så att det blir enkelt att förstå. Genom att få insikt om grundorsakerna till stress blir det möjligt att både förebygga och dämpa oro och andra stressrelaterade problem.

Anders är författare till bland annat boken ”Vaccination mot stress – 4 sprutor”.


 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision