All business i local

Publicerat: 22 september, 2022

Nu öppnar vi i Skåne!
I dagens globala tidevarv och med Internet som gör att man enkelt kan handla och beställa produkter och tjänster från hela världen, så tror vi på styrkan att finnas nära den lokala marknaden. Därför har vi på Skillspartner Talarbyrå & Utbildning öppnat kontor i Skåne. Vi finns sedan tidigare i Stockholm och Göteborg.

Från och med den 5 september finns vi med kontor i Peppinge strax utanför Ystad.
Rådgivaren och talarspecialisten Mikael Sagmander Unge finns på plats för att hjälpa dig att hitta rätt föreläsare, moderator och utbildare till rätt sammanhang hos dig som kund.

Vill du ha hjälp att hitta rätt? Välkommen att kontakta Mikael. 
Malmö – 040-40 50 10 Mejlmikael.unge@skillspartner.se

Här passar vi på att ställa några korta frågor till Mikael om vem han är och vad han brinner för när det gäller vår spännande bransch.

Läs intervjun med Micke här! (klicka på konstiga länken nedan)
Skillspartner Nu ocks̴ i Sk̴ne Рseptember 2022

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg