Vi fortsätter växa och stärker nu vårt team med ny rådgivare

Publicerat: 6 september, 2023

Vi fortsätter att växa och därför är det viktigt att vi växer med motiverad och skicklig personal som kan möta den ökade efterfrågan. Skickliga och seniora rådgivare är A & O för att säkerställa att våra kunders möten, konferenser, utvecklingsdagar och workshops möter uppsatta mål, håller hög kvalitet och stöttar dem i deras fortsatta utveckling och utmaningar.

Jimmy Carnbrand – Rådgivare & säljare

Jimmy Carnbrand har tidigare drygt fem års erfarenhet som rådgivare inom talarförmedling, och därefter har han bland annat arbetat med affärsutveckling inom försäkringsbranschen med utbildningar, framtagande av handlingsplaner och utveckling av mitt personliga ledarskap.

På frågan ”Vad är det du tycker är så roligt med talarbranschen”, svarar Jimmy – ”Att det är ett hantverk. För mig är det viktigt, på riktigt, att verkligen förstå kundens behov samt publiken som ska närvara under talartillfället. Många gånger frågar uppdragsgivaren efter en viss sak, men sedan kommer vi fram till att det är något helt annat de egentligen har behov av. Jag uppskattar verkligen att skapa relationer med människor, ha örat mot rälsen till näringslivet och all den möjlighet jag har till att insupa ny kunskap från våra kunniga talare. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag drivs av en oerhörd vinnarinstinkt, så känslan när kunden och åhörarna tackar för en bra matchning, det är vinsten – att skapa förtroendekapital”.

Jimmy berättar vidare:
”Jag är en man i mina bästa år som bor söder om Stockholm med min fru och våra två barn. Jag har tidigare varit fotbollsspelare i Superettan och idag får jag leva ut den glädjen genom fotboll på mycket lägre nivå och mitt stora engagemang som tränare för min dotters lag. Så ofta jag hinner så kastar jag mig över vikterna på gymmet och under transportsträckor och i tvättstugan tar jag in all ny information jag kan hitta om historia, musik, politik och samhällsfrågor. Jag trivs som handen i handsken under sociala tillställningar och får min energi ifrån mötet med andra.”

Några av mina favorittalare?
Egentligen har jag mer av talarprofiler som jag uppskattar, med mycket närvaro på scenen och en särskild expertis i ett, för många, intressant ämne. Sedan uppskattar jag även när talare är lätt att ha och göra med innan bokningen blir av. Några talare som har just dessa kompetenser är David Ståhlberg, Katarina Blom, Tobias Ahlin, Katarina Gospic, Benny Haag och Helena Kubicek Boye.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg